Mind Your Relationship med Mikkel Hørby

I dette afsnit taler vi om parforhold og familiens trivsel med Mikkel Hørby, cand. pæd. i pædagogisk psykologi, familie- og parterapeut og supervisor.

Langt størstedelen af danske småbørnsforældre opfatter hverdagen som ren overlevelse. Vi stiller høje krav til os selv og job, børn og hverdagslogistik fylder meget i familielivet i dag. Men vores parforhold sætter linjen for hele familiens trivsel og derfor er parforholdet absolut den vigtigste relation i familien.

Det kræver en fælles indsats at danse kærligt og trygt sammen i livet i et intimt og kontaktfuldt parforhold.

Vi taler med Mikkel om vigtigheden i at prioritere og pleje parforholdet. Det er især vigtigheden i få blik for de mønstre, vi tager med os ind i parforholdet og vigtigheden i at komme sårbart frem, som kan være med til at give en tryg kontakt til vores partner og opnå en følelsesmæssig samhørighed. Det er faktisk et grundvilkår for vores overlevelse.

Vi håber, denne podcast vil inspirere dig.

Journalist: Karen Pallisgaard. 
Lyd og redigering: Jakob Ranum
Musik: Henrik Lindstrand

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om Mikkel Hørby, eller drømmer om at komme i kærlige hænder, så udbyder Mikkel Hørby netop nu en workshop for par, der ønsker et tættere og mere intimt parforhold.

Du kan læse mere her under workshop for par: https://mikkelhoerby.dk