Om os

VORES HISTORIE

moshi moshi mind blev grundlagt i 2006 af Stine Skjoldborg og Rikke Rasmussen.

En artikel på daværende tidspunkt, beskrev hvordan 72 % af alle kvinder foretrak at skifte tøj til noget blødere, når de kom hjem fra arbejde, aftaler, ærinder mm.

Stine og Rikke anerkendte et behov for at opbygge en garderobe som er multifunktionel og uafhængig af sæsoner - en garderobe, der ubesværet kunne følge kvinden fra kontoret til yoga, fra legepladsen til Pilates og fra en langsom morgenmad til en frokost i byen.

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen.

I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser.

Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

VORES VÆRDIER

moshi moshi mind blev grundlagt med et klart defineret værdisæt og en vision om at bygge et mere ansvarligt brand. Vi har tre vejledende værdier for den måde vi arbejder på hos moshi moshi mind: ordentlighed, ansvarlighed og fællesskab:

Ordentlighed: Vi arbejder med ordentlighed, både moralsk, kommercielt og menneskeligt, i alle aspekter af vores forretning.

Ansvarlighed: Lige fra begyndelsen har vi tænkt ansvarlighed ind i alt, hvad vi gør. Vi har altid arbejdet med ansvarlige principper og initiativer, og gør det fortsat. Vi er nysgerrige på nye metoder og processer til at udvikle virksomheden ansvarligt. Vores fokus er at skabe produkter, der efterlader så lille et indtryk på jorden som muligt, og holder så længe som muligt. 

Fællesskab: Vi kan så lidt alene og så meget sammen! Vi tror på, at vi er stærkere sammen og fortsætter med at vokse og nære relationer mellem både medarbejdere, leverandører, kunder og vores lokale og globale samfund.

Mind manifest

moshi moshi mind er et moderne modent brand.

Det bløde valg i vores daglige urbane liv.

moshi moshi mind ønsker at inspirere kvinder til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt skabe enkelthed i den måde, de klæder sig på.

Vi designer en multifunktionel garderobe uafhængig af sæsoner, der kan tage os problemfrit fra kontoret til yoga, fra legeplads til Pilates og fra en langsom morgenmad til en stund i byen.

Vi skaber komfort, bevægelse og blødhed.

Vi har altid arbejdet med bæredygtige principper og initiativer for at opbygge et bevidst, omsorgsfuldt og ansvarligt brand.

Vi ønsker at inspirere til det bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder.