Du har selvfølgelig mulighed for at returnere dine varer købt hos os, indenfor 14 dage. Varen skal være i samme stand som da du modtog den. Returnering af pakken er dit eget ansvar og det er dig der hæfter hvis der opstår en skade under transporten vi anbefaler at du noterer dig trackingnummeret (nummeret står på dit returlabel, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering).
 
RETURNERING – STEP-BY-STEP
1. Udfyld den vedlagte returformular, og skriv et enkelt eller to ord om hvorfor varen ikke var det du søgte. Hvis du har mistet returformularen, kan du udfylde den originale formular nederst på denne side.
2. Pak returformularen sammen med de produkter, du ønsker at returnere – du kan genbruge den originale emballage som du modtog varen i.
3. Påfør det vedlagte returlabel på pakken og aflever den hos din nærmeste pakkeshop
4. Du kan forvente at modtage hele beløbet indenfor 10 arbejdsdage efter vi har modtaget din retur-pakke. 

RETURLABEL
Vi vedlægger et gratis returlabel i alle ordrer. Dette skal blot klistres uden på pakken og så sendes det direkte til vores lager.
Bemærk dog, at intet er gratis. Forsendelser frem og tilbage har et tungt klimaaftryk. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål til pasform, størrelse, farver eller noget andet i forbindelse med dit køb. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vare, så vi sammen kan mindske klimabelastningen og undgå unødig fragt frem og tilbage.
 
BEMÆRK
De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag ordren modtages af enten dig eller en anden person, der befinder sig på adressen. Bemærk, at hvis du har valgt levering til en PakkeShop, så starter fortrydelsesperioden den dag ordren leveres til pakkeshoppen.
 
HVORNÅR REFUNDERES PENGENE?
Der kan gå op til 10 arbejdsdage før pengene refunderes. Vi refunderer pengene tilbage til det kort der blev benyttet ved den oprindelige transaktion.
 
HAR DU MODTAGET EN GAVE? 
Selvom du har modtaget en gave, refunderes beløbet til det kort der gennemførte betalingen, for at undgå bedrageri. 
 
RETUR TIL BUTIK
Du kan beklageligvis ikke bytte i vores butik, da vi har lager et andet sted og det er desværre ikke muligt at bytte til en anden vare eller anden størrelse online. 
Ønsker du at bestille en ny style, skal du returnere din købte style og lægge en ny ordre. 
Hvis du returnerer den fulde ordre, returnerer vi derudover leveringsomkostningerne.