Du har selvfølgelig mulighed for at returnere dine varer købt hos os, indenfor 14 dage. Varen skal være i samme stand som da du modtog den. Returnering af pakken er dit eget ansvar og det er dig der hæfter hvis der opstår en skade under transporten vi anbefaler at du noterer dig tracking nummeret 
 
1. RETUR MED QR KODE

Hvis du fortryder hele eller dele af dit køb, kan du via dette link

https://www.gls-returns.com/#/m/moshimoshimind

printe eller hente en QR kode, som kan scannes i din lokale GLS pakkeshop. Prisen for returnering er 49,- Beløbet fratrækkes dit samlede returbeløb. Husk at udfylde og vedlægge den følgeseddel, der kom med varerne

2.RETUR HVOR DU SELV STÅR FOR PORTO OG TRANSPORTØR

Ønsker du selv at stå for valg af transportør og porto, skal du udfylde den følgeseddel, der kom med varerne. Vedlæg den i din returforsendelse. Pakken skal sendes til:

System Transport A/S
Kumlehusvej 1
DK- 4000, Roskilde

VIGTIGT: Din returforsendelse skal altid sendes med omdeling – uanset valg af transportør. Vi kan ikke modtage returforsendelser leveret til pakkeshops eller andre afhentningssteder.

Vi anbefaler altid, at du bruger en transportør med tracking, og at du sikrer dig en kvittering som bevis for afsendelse af pakken. Det er nemlig dig, der har ansvaret for din returforsendelse, indtil vi har modtaget den.  

BEMÆRK
De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag ordren modtages af enten dig eller en anden person, der befinder sig på adressen. Bemærk, at hvis du har valgt levering til en PakkeShop, så starter fortrydelsesperioden den dag ordren leveres til pakkeshoppen.
 
HVORNÅR REFUNDERES PENGENE?
Der kan gå op til 10 arbejdsdage før pengene refunderes. Vi refunderer pengene tilbage til det kort der blev benyttet ved den oprindelige transaktion.
 
HAR DU MODTAGET EN GAVE? 
Selvom du har modtaget en gave, refunderes beløbet til det kort der gennemførte betalingen, for at undgå bedrageri. 
 
RETUR TIL BUTIK
Du kan beklageligvis ikke bytte i vores butik, da vi har lager et andet sted og det er desværre ikke muligt at bytte til en anden vare eller anden størrelse online. 
Ønsker du at bestille en ny style, skal du returnere din købte style og lægge en ny ordre. 
Hvis du returnerer den fulde ordre, returnerer vi derudover leveringsomkostningerne.