Episode 4 med Carla Cammilla Hjort

Dagens gæst: kreativ og kulturel entreprenør Carla Cammilla Hjort, som blandt andet står bag Space10, ArtRebels, Trailerpark Festival og Social Service Club.

"Der bor en blød rebel i mig."

Mind your life podcastserie, handler om at leve et moderne liv med mening. Lyt med, når vi taler med en række kvinder, der står stærkt, drømmer stort og lever helhjertet igennem fravalg og tilvalg, opture, nedture og hør hvordan de har fundet deres vej i dette både smukke og smertefulde liv – i en verden hvor det ellers kan være svært at finde fodfæste, finde sig selv eller blot finde en halv time til at trække vejret og tænke over tilværelsen.

Kreativ og kulturel entreprenør Carla Cammilla Hjort står blandt andet bag Space10, ArtRebels og Social Service Club. I dette afsnit af mind your life podcastserie, taler hun med Karen Pallisgaard om store transformative oplevelser tidligt i livet, om at finde filosofien og rejse jorden rundt alene. De taler om at finde styrke i at være anderledes og blive inspireret af andre mennesker hver eneste dag.

Vi håber denne podcast kan inspirere dig.

Dagens gæst: Carla Cammilla Hjort
Journalist: Karen Pallisgaard. 
Lyd og redigering: Jakob Ranum
Musik: Henrik Lindstrand