Episode 6 med Annette Heick

Dagens gæst: Annette Heick, TV-vært, journalist, sangerinde, sangskiver, debattør, tegnefilms-dubber – en kvinde med mange talenter. 

"Hold kæft og svøm videre."

I dette afsnit taler vi med Annette Heick, TV-vært, journalist, sangerinde, sangskiver, debattør, tegnefilms-dubber – en kvinde med mange talenter. Om hvordan det at være datter af Keld og Hilda Heick har lært hende at være tydelig og vigtigheden i at sætte klare grænser. 

Vi taler også om hvordan hun har fundet sin egen vej, hvornår hun brød ud af kassen som ”datteren” - og ikke mindst har klaret sig igennem mørke perioder i sit liv og holder kursen selv i stærk modvind.

Mind your life podcastserie, handler om at leve et moderne liv med mening. Lyt med, når vi tager med en række kvinder, der står stærkt, drømmer stort og lever helhjertet igennem fravalg og tilvalg, opture, nedture og hør hvordan de har fundet deres vej i dette både smukke og smertefulde liv – i en verden hvor det ellers kan være svært at finde fodfæste, finde sig selv eller blot finde en halv time til at trække vejret og tænke over tilværelsen.

Vi håber denne podcast kan inspirere dig.

Dagens gæst: Annette Heick
Journalist: Karen Pallisgaard
Lyd og redigering: Jakob Ranum
Musik: Henrik Lindstrand