Episode 2 med Signe Wenneberg

Dagens gæst: Signe Wenneberg, uddannet retoriker, journalist, forfatter, foredragsholder, førende formidler for den almene grønne forbruger og hverdagsaktivist. 

”Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”

I dette afsnit taler vi med Signe Wenneberg, uddannet retoriker, journalist, forfatter, foredragsholder, førende formidler for den almene grønne forbruger og hverdagsaktivist.

Vi taler med Signe Wenneberg om hverdagsaktivisme og de små ting vi alle kan gøre i hverdagen - fordi ”ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”, som er Signes motto. Vi taler med hende om hvordan en ulykke som ung og et cancerforløb senere i livet, har været transformerende for hendes. Det har gav hende en stærk indre stemme om, at hun skulle gøre en forskel i det her liv og ikke mindst lytte til sin intuition. Vi taler også om at nærdødsoplevelsen gør, at hun lever efter devisen, at hver dag kan være den sidste. #emilermed

Mind your life podcastserie, handler om at leve et moderne liv med mening. Lyt med, når vi tager med en række kvinder, der står stærkt, drømmer stort og lever helhjertet igennem fravalg og tilvalg, opture, nedture og hør hvordan de har fundet deres vej i dette både smukke og smertefulde liv – i en verden hvor det ellers kan være svært at finde fodfæste, finde sig selv eller blot finde en halv time til at trække vejret og tænke over tilværelsen.

Vi håber denne podcast kan inspirere dig.

Dagens gæst: Signe Wenneberg
Journalist: Karen Pallisgaard
Lyd og redigering: Jakob Ranum
Musik: Henrik Lindstrand