Episode 4 med Anne Mette Kirk

Dagens gæst: Anne Mette Kirk, bestseller forfatter til to krimier, tidligere vært og journalist på TV2 NEWS og nyhederne - og sidst men ikke mindst tidligere kommunikations- og presserådgiver i Kongehuset.

"Jeg kan egentlig godt lide at være lidt ude at skide…"

I dette afsnit taler vi med Anne Mette Kirk, bestseller forfatter til to krimier, tidligere vært og journalist på TV2 NEWS og nyhederne og sidst men ikke mindst tidligere kommunikations- og presserådgiver i Kongehuset. (Et langt CV med titler, der alle rummer glæden ved at fortælle historier og formidle – en glæde der har fulgt hende siden hun var barn).

Anne Mette Kirk fortæller om en snørklet karrierevej, om hvordan sønnens autisme-diagnose satte hende fri til at revurdere livet og om en stille hviskestemme, der endeligt førte hende til hendes nuværende forfatterskab.

Mind your life podcastserie, handler om at leve et moderne liv med mening. Lyt med, når vi tager med en række kvinder, der står stærkt, drømmer stort og lever helhjertet igennem fravalg og tilvalg, opture, nedture og hør hvordan de har fundet deres vej i dette både smukke og smertefulde liv – i en verden hvor det ellers kan være svært at finde fodfæste, finde sig selv eller blot finde en halv time til at trække vejret og tænke over tilværelsen.

Vi håber denne podcast kan inspirere dig.

Dagens gæst: Anne Mette Kirk
Journalist: Karen Pallisgaard
Lyd og redigering: Jakob Ranum
Musik: Henrik Lindstrand