CERTIFICERET B CORP

B Corp er et internationalt fællesskab af virksomheder, der ønsker at gøre en positiv forskel i verden.

B Corp-certificeringen er den højeste internationale standard inden for virksomheders sociale og miljømæssige ansvarlighed, og ved at blive certificeret viser vi som brand og arbejdsplads, at vi tilslutter os endnu højere standarder både i forhold til ansvar og gennemsigtighed. Det er et bevis på, at vi som virksomhed er ansvarsfuld i hele vores virke.

Som en naturlig forlængelse af vores værdisæt og konstante fokus på at arbejde så ansvarligt og så ordentligt som muligt, har vi længe arbejdet hen imod en B Corp-certificering. En certificering modtog vi i august 2022.

moshi moshi mind er nu en del af en global bevægelse af virksomheder, der alle arbejder for det samme mål; at skabe succes og en positiv forandring i verden gennem deres virksomhed, og samtidig bidrage aktivt til at løfte FN’s 17 verdensmål.

Et fællesskab, vi er rigtig stolte af at være en del af.

Hvad er B-Corp / Hvad er en B corp certficering?

B Corp er en global certificering, der ikke kun ser på produktets bæredygtighed, men på hele forretningsmodellen; fra værdikæde til ansættelsesforhold, til hvordan virksomheden er i verden, i vores nærmiljø og hvordan vi tager et socialt ansvar. Det betyder at B-corp certificeret virksomheder ikke blot ønsker at være sunde og succesfulde i verden, men de bedste virksomheder for verden.

Hvordan bliver man B-Corp certificeret?

Gennem en B Impact Assessment har vi svaret på en lang række spørgsmål. Man gennemgår virksomheden fra A-Z, og opnår virksomheden et vist antal point, bliver man verificeret af organisationen, før man bliver certificeret.

Hvorfor er vi så stolte af certificeringen? 

Fordi vi som virksomhed og mennesker, altid har været optaget af at være ordentlige, og i moshi moshi mind har vi altid arbejdet på at være i verden på en mere skånsom måde. At være en del af en organisation, eller bevægelse om man vil, er for os en inspirationskilde, da vi sammen med andre virksomheder kan dele erfaringer, og i sidste led stå sammen om at gøre verden og virksomheder bedre.

Hvad gør vi helt konkret for at leve op til B-Corps filosofi?

Vi forpligter os til at blive bedre hver dag.

Det er en form for roadmap, hvor vi stræber mod bedre løsninger, og med det er der en del fravalg, men det er en rejse sammen med andre, som også har et bankende ”grønt hjerte”

Hvad betyder det i praksis for os som virksomhed?

Forhåbentlig giver det tryghed for vores kunder, og så er det er arbejdsredskab i hverdagen og for fremtiden, som sørger for, at vi producerer med omsorg for verden og andre. Og her kan man ikke hvile på laurbærrene, da vi skal re-certificeres hvert 3. år.

Hvad betyder det for forbrugeren? 

Vi håber, at det kan hjælpe forbrugeren til at træffe bedre valg for dem selv og verden, og guide dem, skabe tryghed og værdi.

Hvad får verden ud af det? 

Et bedre liv, en fremtid for næste generationer.

 

b corp