Vol. 3 med Christina Andersen

Hvad betyder marts for dig?

Lysere tider. Foråret er så smukt. Alt springer ud på ny, fuglene begynder at synge, og dagene bliver længere.

Hvordan vil du beskrive din livsstil?

Jeg lever et aktivt liv, så der skal helst være noget i kalenderen hver dag. Det kan være alt fra koncertoplevelser eller foredrag efter arbejde, til at mødes i madklubben med vennerne. Jeg elsker at spise på Kolo i GuldsmedgadeBar'habla i Jægergårdsgade eller Bardok på Åboulevarden.
Og mødes vi tidligere på dagen, så serverer Langhoff og Juul i Guldsmedgade både brunch og dejligt smørrebrød.

Du arbejder i Århus, hvordan bruger du den, og savner du noget ved bylivet?

Jeg mødes ofte med veninder inden arbejde til kaffe i de små gader i latinerkvarteret. Jeg elsker latinerkvarteret, som er hjertet af Århus og bruger flittigt La Cabra i GravenStillers Coffee i Klostergade eller Emmerys, som ligger lige ved siden af moshi moshi mind butikken i Guldsmedgade.

Ellers bruger jeg de mange muligheder, der er for at træne. Jeg er glad for at komme hos Serier fitness, men nyder også en løbetur i byen. Det er dejligt, at byen ligger så tæt på hav og skov.

Hvor slapper du af, lader op eller bliver inspireret?

Jeg elsker naturen, særlig vandet, det er helt klart her, jeg lader op og finder energi. At sidde og kigge ud over vandet med en kop kaffe i hånden er lykken. Her er der plads til at tænke og få nye ideer.

Hvis man er til betagende natur, så kan jeg virkelig anbefale at besøge førnævnte Langhoff og Juuls boutique-hotel i Ebeltoft. Der er den smukkeste udsigt til vigen og Mols Bjerge. Det er omgivelser, der får skuldrene til at sænke sig.

Bog, podcast, musik eller film du gerne vil anbefale?

I øjeblikket læser jeg: Kvinder, som løber med ulve af Clarissa Pinkola Estes.

Den handler om at slippe vildkvinden fri og om at genfinde sin naturlige kraft. Det er en dejlig bog, som jeg virkelig kan anbefale. Den taler til alle kvinder, der drømmer om at stå stærkt i dem selv. Kvinder har en urkraft af instinkter, kreativitet, passion og viden. Samfundet har bare fået os til at glemme det i et forsøg på at tæmme os. Det synes jeg er interessant og tankevækkende.

Hvad drømmer du allermest om?

Lige nu drømmer jeg om, at det hus, vi er ved at bygge, bliver færdigt. Jeg glæder mig til at flytte tæt på vandet, så jeg hver dag har mulighed for at sejle en tur på mit SUP board eller gå i sauna inden, jeg drikker min morgenkaffe på badebroen.

Hvad er sundhed og skønhed for dig?

At jeg spiser sund og dejlig mad, der smager godt og ser smukt ud på tallerkenen. Men også at jeg prioriterer at gøre noget godt for mig selv. Når tiden tillader det, holder jeg af at bruge vores body gua sha sammen med vores mind body oil.

Hvad er du mest taknemmelig for?

Hverdagen. Den indeholder de dejligste ting, nemlig det nære; familien og vennerne.

Har du et morgen-/aftenritual, som du helst ikke vil undvære?

Jeg holder af stå op før familien om morgenen. Jeg elsker den stilhed der er i huset, inden de andre vågner.

Jeg begynder gerne dagen med en kop kaffe på mit yndlingsspot i huset. Jeg nyder, at der er ro til at vågne og lande, i det dagen nu byder. Så vågner min familie, og jeg vil ikke undvære at spise morgenmad sammen med dem. Det er en dejlig rutine i vores hverdag, som er afgørende for vores dag. Det er vigtigt, at vi får kigget hinanden i øjnene, inden vi hver især tager afsted om morgenen.

Hvem følger du, der inspirerer dig på instagram?

I øjeblikket følger jeg flere forskellige rejseprofiler, det er inspirerende og jeg drømmer om, hvor vores næste rejse skal gå til. Jeg følger @staysaltysailing og @tanzaniatours og forestiller mig selv på ferie i vores remain shirtdress chambray, og så selvfølgelig vores dotted bella swimsuit fra moshi moshi mind.

Hvis du skulle give et godt råd til en anden kvinde, hvad skulle det så være?

Kig på dig selv med milde og kærlige øjne.

Hvad er dine favoritter i moshi moshi mind universet, og hvordan bruger du dem?

Jeg elsker vores striber. Vores kindred knit har hængt på mig denne vinter, det samme har vores blessed sweatshirt, som jeg nu kombinerer med vores nye lower pants crepe i heaven blue.

Når jeg vinterbader har jeg altid beach robe med mig. Den er perfekt at klæde om under og skøn, at tage på efter en tur i det kolde vand. Ellers er jeg rigtig glad for vores motion pants, dem bruger jeg under vores believe shirtdress. Jeg synes, det giver et lækkert afslappet udtryk.

Skal jeg ud at spise efter arbejde, har jeg gerne et par sko med lidt hæl med i tasken - med dem på kan jeg ændre looket til at blive lidt mere festligt.

ESSENTIALS

"Jeg elsker, at vi har skabt et univers hvor alting ikke behøver at forsvinde."

Stine Skjoldborg