Vol 2. med Stine Skjoldborg

Hvad betyder februar for dig?

Februar betyder, at det er forĂĽr lige om lidt. Det bliver langsomt lysere, og hvis man lytter godt efter begynder fuglene at synge.

Hvordan vil du beskrive din livsstil?

Jeg lever en aktiv livstil, med fokus på alt det dejlige: mad, venner, familie og sport. Men bestemt også med behov for ingen mennesker og natur. Jeg kan egentlig godt lide at leve mit liv med kontraster – både i storbyens puls og i naturens ro. Jeg elsker det sociale liv, men har også et stort behov for at tanke op i stilhed kun med mine allernærmeste omkring mig.

Du bor i byen, hvordan bruger du den?

Jeg bor pü Østerbro, og det hüber jeg, at jeg skal gøre for evigt. Det er hurtigt at komme til vandet og bade, tÌt pü natur og nemt at komme ud af byen. Jeg tror faktisk ikke, at jeg savner noget - jeg føler mig tvÌrtimod meget privilegeret. Jeg vÌrdsÌtter hver dag, at jeg kun skal gü 5 minutter til arbejde.
Jeg bruger byen meget, isÌr sammen med min mand (vores børn er flyttet hjemmefra ). Jeg elsker at gü ud og spise og har en regel om, at der altid skal vÌre koncertbilletter i skuffen. Lige nu ligger der billetter til Minds of 99, Bo Kaspers, Kashmir og Phlake.

Hvor slapper du af, lader du op eller bliver inspireret?

Jeg er sü heldig at have det dejligste sommerhus, et lille meget ukompliceret helle, som vi kan bruge hele üret, uden at skulle pakke en masse for at komme afsted. Der slapper jeg af og lader op. Lige sü meget, som jeg elsker at lave en masse ting, nür jeg er i København, sü kan jeg ligge i timevis og kigge pü skyerne, nür jeg er i sommerhus. Og sü slapper jeg af, nür jeg trÌner, og laver mad - isÌr i hovedet.
Jeg bliver inspireret af rejser og mennesker, sĂĽ det er dejligt, at vi kan se hinanden igen.

Bog, podcast, musik eller film vil du gerne anbefale?

Musik betyder utroligt meget for mig, og jeg synes selv at jeg er god til at lytte til mange forskellige kunstnere. Nür jeg skal slappe af hører jeg Henrik Lindstrand, og nür jeg laver mad, er det som regel Kent, WhoMadeWho eller Talk Talk jeg sÌtter pü.

Jeg har lige lĂŚst den fineste lille bog, som sĂŚtter tankerne rigtig meget i gang: Sandheden divideret med syv milliarder - af Carsten Kaag

Udsnit fra bogen:
Omvendt: NĂŚvn tre ting du holder rigtig meget af, som er skabt i hastvĂŚrk ? Det er svĂŚrt.
Hverken vĂŚrdifulde tilstande eller genstande har skyndsomheden som kim. Vi kan ikke skynde os at hygge os eller skynde os at blive klogere, og intet af det, der holder i lĂŚngden, har vĂŚret andet end lĂŚnge under vejs.

Hvad drømmer du allermest om?

Lige nu… at rejse. Og så drømmer jeg om, at det bliver en hel fantastisk dejlig dansk sommer, så vi alle sammen kan blive fyldt op med god energi,  en masse grin og lethed.

Hvad er sundhed og skønhed for dig?

Gode sunde råvarer og tid til at lave mad og spise den – det hænger sammen med sundhed og livskvalitet. Samt træning i thewolfpackgym.dk, og masser af luft og vand. Jeg elsker at svømme, og en badetur med sauna om vinteren, er noget af det bedste. 
For mig er skønhed at vÌre den man er, med den alder man har.

Hvad frygter du?

Jeg er ikke rigtig typen som bruger energi pü at frygte, men jeg mü indrømme at tanken om endnu en nedlukning til nÌste vinter skrÌmmer mig (selvom jeg ikke tror at det sker).

Hvad er du mest taknemmelig for?

Livet, min hverdag, min mand, min datter og bonus-drenge og ikke mindst mine dejlige venner.

Har du et morgen-/aftenritual, som du helst ikke vil undvĂŚre?

Min mand laver morgenmad til mig alle de dage han er hjemme hvilket er en kĂŚmpe gave, og sĂĽ vil jeg aldrig undvĂŚre min morgenkaffe pĂĽ vej til arbejde

Hvem følger du, der inspirerer dig pü instagram?

Det er svÌrt at nÌvne nogen bestemt men indretning, mad og personer der tør at bryde hverdagen med en drøm, fylder meget i mit feed. Jeg har lige brugt de sidste ca. 3 müneder pü at følge @foartomorrow og @oceanwarrior.dk som begge netop har roet over Atlanterhavet.

Hvis du skulle give et godt rĂĽd til en anden kvinde, hvad skulle det sĂĽ vĂŚre?

Jeg lovede min mand, da vi mødtes for 11 ür siden, at vi skulle forsøge at leve i lethed, og lade vÌr med at gøre livet omstÌndigt. Det er dejligt og jeg kan varmt anbefale ikke at skulle tale tusind ür om alting.

Hvad er dine favoritter i moshi moshi mind universet, og hvordan bruger du dem?

Min Always Shirt Chambray vil for evigt vÌre i mit klÌdeskab, jeg elsker, at vi har skabt et univers hvor alting ikke behøver at forsvinde. Derudover har jeg et stort forbrug af vores One Pants Mesh, som jeg ofter tager pü fra morgenstunden, sü jeg er klar til trÌning senere. Af nye styles er det helt sikkert Higher Shirt Crepe og Lower Pants Crepe i heaven blue (min absolut yndlings farve), jeg kommer til at bruge det som sÌt og hver for sig.

ESSENTIALS

"Jeg elsker, at vi har skabt et univers hvor alting ikke behøver at forsvinde."

Stine Skjoldborg